Merhaba arkadaşlar bu sene tytden 260puan aldım ayt eşit ağırlıktanda 242puan aldim 12.sinifta bizi zorlamaya basladilar proje ödevleri performans ödevleri derslerin yogun olmasi vs. Bende bu sebepten dolayı açıköğretime geçtim evde düzenimi oturtamadim çalışmaya çalıştım öyle diyim tek sorun sayısal dersleri yapamamam özellikle matematikten aynı konu olmasına rağmen soruların çözümleri farklı farklı kafamda çözüm denklemini olusturamiyordum dikkat eksikliğimde vardı bu sene kan testi yaptırıp eksik olan vitaminleri ve dikkat eksikliği için ilaç kullanmaya başlayacağım dershane konusuna gelirsek dershaneye çoğu kişi verim alamazsin diyor ama benim sosyal hayatım yok denecek kadar arkadaşlar sizce dershaneye 11-12bin lira verip gitsemmi yoksa o parayla kaliteli kitaplar alıp spora mı yazilsam evimin yakınında kütüphane de var yksye birlikte çalışacak arkadaşım olsa cok güzel olur fikir alışverişi ve soru cozumleri için. sizce nasıl bir yol izlemeliyim mezuna kaldığım için bu sene hedefim hukuk ilk 50bin