Şimdi seni destekleyip hak verecem de domain stoklamış örgütler gelip kendilerini savunmak için linç girişiminde bulunacaklar.
O yüzden sessiz kalıyorum
Kusura bakmasınlar ama durum böyle. Yani biraz da empati kurmak lazım.
Domain üzerinde güzel bir site kurulmuş olsa derim ki adam yapmış. Ama alan adı öylece duruyor. Sat diyoruz 5000 dolar diyor. Eder mi? Kesinlikle etmez.
5000 dolar vereceğime gider başka uzantı alır ona yatırım yaparım daha mantıklı zaten.
Bence uzantıdan ibaret alan adının kalitesi, göze gelen ilgisi ve güncelliği ön planda olmalıdır
Ondan sonrasında .com olması tabi ki de iyi olur ama .net veya .org gibi uzantılar da projelendirilip iş yapmayacak değil
Mesajın için teşekkür ederim. Açıkçası ben de öyle düşünüyorum.
hocam bence .com ve .net en iyisi org u pek sevemiyorum mesela bende ciltbakimi.net mevcut ve neredeyse tüm uzantıları dolu
.net benim de çok hoşuma gidiyor. Bazı kelimelere de çok yakışıyor.
com takıntısı sadece Türkiye de var.
dünyanın geri kalanın pek umrumda değil.
şimdi de com.tr furyası başladı %90 kısım yıl sonunda domainleri yenilemeyecek bile.
domain uzantısına bence takılmayın
YouTube den veya 2 saat SEO dersi almış kişiler çıkar olmaz öyle şey illa com olacak diye.
Aslında ben uzantıya çok takılmıyorum. Tabi ki .com olsa harika olur.
Ama bu durum bir tık beni rahatsız ediyor. Özellikle büyük alan adı yatırımcı firmalar piyasada domain bırakmamış hepsini almışlar.