magos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel kardeşim büyük yazıyorsun iyi güzel de şu hesabı yapmamışsın. onu da yap belki daha büyük yazarsın sonucunu:

kirada kalmaya devam edersen toplam gelirin 15000 tl iken kiran 8000 tl olacak (%100 enf), harcamaların 12000 tl olacak (%100 enf) maaştan kalan -5000 tl olacak.
Bakın şuan olayı tamamen kıyaslama çevirdiniz. Ben kendi başına TOKİ projesini değerlendirirken sizler karşılaştırmaya girdiniz. Ben de iyi de altın o zaman daha fazla artacak en iyisi altın almak diyip farklı bir noktaya çekelim. Bakın biz 2 sadece vatandaş çay sohbeti yaparken bile örneği siz yeri geldi TUİK verilerini aldınız şimdi başka konu olan kira konusu geldi orada da gidip REAL faizi baz aldınız. YANİ anlamadığınız nokta şu ben kiradan daha iyi ya da daha kötü diye bir söylemde bulundum mu ki siz konuyu buraya getirdiniz ? Lütfen biz sade 2 kişiyiz burada bile konuları alıp çekmeyelim. Daha büyük resmi görmüyor musunuz ? Her türü batıyoruz HOCAM HER TÜRLÜ ? Ben hesaplamışım Eksi -10 siz hesaplamışsınız -5 Valla yazık halimize gemimiz batıyor. 3 Delikle mi 4 delikle mi batıcaz diye düşünüyoruz.

Hadi konuyu çektiniz buraya. Ya enfilasyan TUİK %50 REAL %300- 400 olursa ? geçen açıklama gördük hepimiz RTE 2022-2023 yıllık dolar otalaması 21.5 TL idi sanırım. Yani ne bileyim ya aman Sıktı konular hocam herkese saygı duyuyorum. İsteyen istediğini yapsın sonuçta parasını ben vermiyorum ya.