Superbox konusunda dikkatli olun, 2 kez kullandım, yine de Türkiye'deki sisteme lanet olsun ki alternatifi olmaması sebebiyle yeniden almış bulundum. 12 ay taahhütlü veriyorlar mı bilmiyorum, 24 ay taahhütlü aldım. 199 TL 150 GB aldım ama şimdiye kadar bitmeyen şekilde HIZLI bitiyor. Ek 50 GB paketinin fiyatı pahalı da değil ucuz da değil, 50 GB 50 TL olarak faturalandırılıyor. En iyisi eğer sadece bunu kullanacaksanız kafam rahat olsun ödediğim belli olsun derseniz superbox limitsizi alıp 600 küsür lira vermek, diğerlerinde sürpriz fatura(hele ki Turkcell müşterisine İTELEMEYİ seven bir firma olduğu için) ile karşılaşmanız mümkündür. Ama tabi kota bittiğinde dursun derseniz onu da yaparlar.
Ama fark ettiğim bir şey var buradaki herkes fark etmiştir bunu, Turkcell kullanıyorum telefonda da superbox olarak da, eskiden de kullanırdım. 10 GB internet yeterli gelirdi, superbox 100 GB fazlasıyla yeterli gelirdi, şimdi inanılmaz çabuk bitiyor paketler. Turkcell arkada fırıldaklar çeviriyor ama anlam veremiyorum, nefret ettiğim bir firmadır ama maalesef alternatifi yok taşınabilir konusunda ve operatör konusunda..
Ayrıca modemi size başka kullanıcının modemini veriyorlar, sıfır modem vermiyorlar. Bir problem olduğunda epey sıkıntı yaşatmışlardı bana ilk aboneliğimde, 500 GB 1 ay hediye veriyorlar, modemi de bozuk yolladıklarından bu 500 GB hediyeyi kullanamamıştım mesela. Yan yattı çamura battı yapıyorlar.