burası boş muhabbet olmuş yanıt vermeye gerek duymuyorum.
tamam işte bu duruma çözüm olarak çıkmış bu proje zaten.
enflasyon üzeri zam veren kurum mu önereyim? direkt senin yerine ben çalışayım kardeş evin taksitlerini de ben ödeyeyim ama ev senin üstüne olsun ne dersin? asgari ücretin yarısı ile bile bu evlerin kredisine girebiliyorsunuz. ben asgari ücretin üstünde maaş alan bir kişi olarak ev kredime girdiğimde maaşımın yarısını krediye ödüyordum. siz istiyorsunuz ki bedavaya ev sahibi olalım. zamanında biraz daha dişini sıkıp okusaydın iyi üniversitelere girip güzel meslekler edinseydin de yüksek maaş alsaydın o zaman.
ayağını yorganına göre uzatacaksın. ödemesini yapamıyorsa bunun suçu projede mi? her şey yazılı hesap kitap ortada harcamalarını tutmazsan kulübe bile almaya kalksan icralık olursun.
Sorunların olduğunu düşünüyorum beni tanımadan bu yorumu yaptığın için. Ben üniversite mezunuyum ve belki de senin hayatında göremeyeceğin kadar iyi maddi durumum var neyse konu bu değil.
Boş muhabbet konusuna gelince burada tek boş muhabbet yapan sensin asgari ücretin yarısı diye tutturmuş gidiyorsun, ülkede asgari ücret hep aynı oranda mı artacak sanıyorsun garip. Gerçekten ne ekonomiden ne hesap kitaptan anlıyorsun o yüzden seninle tartışmayı burada sonlandırıyorum, umarım bir gün uyanırsın.