Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.
hayırlı satışlar hizmet alındı
1 adet eklenti alındı. teşekkürler ilgili bir arkadaş
Teşekkür ederim. Sorunsuz ticaret.
çok hızlı bir şekilde kurulum sağlayıp gerekli ayarları yaptı, kendisine bir kaç soru sormama rağmen anında cevaplayıp işlemimi bitirdi. kendisine teşekkür ediyorum tavsiye ediyorum
Merhaba,
Whatsapp üzerinden iletişime geçtim, geri dönüşünüzü bekliyorum.
2 adet eklenti alımı ve kurulumu sorunsuz şekilde yapıldı. ilgili ve alaka için teşekkür ederim
Temaların demolarına nasıl ulaşabiliriz?
Geçen sene hizmet aldığım ve gerçekten memnun kaldığım hizmeti yeniden yeniledim teşekkür ederim...
Güvenilir, kaliteli ve hızlı bir hizmet alındı teşekkürler.
@RakipsizHizmet; arkadaşımdan aldığım bu hizmetten %100 memnun kaldım. adını hizmetine taşıyarak gerçekten rakipsiz olduğunu gösterdi

+ güvenilir, kibar ve anlayışlı bir arkadaş eklenti ihtiyaçlarınız için şiddetle tavsiye ederim.
Wp rocket alındı kurulum gerçekleştirildi hızlı ve ilgili arkadaş.
Bir çok eklenti için çalıştığım güvenilir bir insan Rank Math SEO alındı çok teşekkür ederim tüm ayarlarımızı yapıldı hayırlı işler dilerim.
1 adet wprocket istiyorum lütfen
3 Adet rank math alındı hızlı teslimat için teşekkürler
rank math seo plugin alındı
Wp rocket alındı . İlgili arkadaş tesekkur ederim
Hocamdan sağolsun WP-Rocket lisansı aldım kurulumunda da çok yardımcı oldu. Tavsiye ederim.
ASTRA+ELEMENTOR PRO Almak istiyorum hocam
WP Rocket için sipariş verildi
İşinde uzman ilgili güvenilir tavsiye ederim.
Kaçıncı alışverişimiz oldu sayısını unuttum. WP eklentiler ve anlayışlı kaliteli hizmet noktasında Hakkı bey gerçekten işin hakkını veren birisi.
WPML Eklentisi satın aldım güvenilir ve hızlı bir arkadaş.
Temalarin kurulu demolarini ayrı ayrı pm rica edebilir miyim
Dönüş alamadım hocam
Yazdım 1 dk da yanıt geldi, 1 dakika kurulması sürdü 1 dakika ödemem sürdü. 3 Dk da işimi hallettiler ellerine sağlık
WordPress Backup guard eklentisi alınmıştır, hızlıca teslimatını yaptı çok teşekkürler. Tavsiye ederim.
rankmath eklentisi aldım arkadaştan gayet ilgili ve yardım severdi. Hızlıca hallettik sorun olmadı. Tavsiye ederim.
Elementor pro lisanslı alındı çok teşekkürler.
Merhabalar, temaların demolarını linki olsa çok güzel olur.
Yeni bir eklenti siparişi verildi.
1 Adet Kadence teması alındı.
İlgili ve güvenilir satıcı. Hızlı teslimat
WP Content Crawler varmı?
1 adet rank math lisansı ve gelişmiş ayar hizmeti alındı. Kurulum hızlı bir şekilde gerçekleşti. Pro - Agency farkı izah edildi. Site için faydalı önerilerde bulundu. İlgili bir arkadaş memnun kaldım.
whatsappdan iletişim kuruldu.
çok hızlı anında çözüm. Teşekkürler
hızlı cevap, anında müdahale teşekkürler
wp rocket almak istiyorum hocam pm lütfen
4 adet wordpress eklentisi aldım. Hosting kaynaklı sorun çıkmasına rağmen hocam onları da halledip sorunsuz bir yükleme yaptı. Güvenilir ve hızlı hizmet için teşekkür ederim.
Kendisiyle 1 site için çalışma yaptık. Hızlı bir şekilde işlemimizi yaptı, birazda uğraştırdık ama halletti sağolsun. Teşekkürler.
rankmatch agency alındı hızlı teslimat
anlayışlı, sabırlı ve hızlı bir arkadaş, rank math ve perfmatters için çalışıldı kendisi ile. teşekkür ediyorum.
elementor alındı çok teşekkürler
Destekleriniz için teşekkürler