Yazın karşmaşık ve uzun. ama devlet emin ol bizi düşündüğü için yapmadı bu projeyi. sıcak para akışı sağladı.

2 milyondan fazla katılım oldu herkesten 500 tl para aldı. çekiliş 6 ay sonra olacak ve ay senin benim paramı işletip kullanacak. kura çıkanlar peşinatlarını ödücek ama çıkmayanlar? onların bedava işletilen paranın bedeli sana bana ödenmicek ama yüklü bir para şuan devletin cebinde. normalde 2 bin tl olan katılım bedeli neden 500 tl çünkü türkiye genelinde herkes katılsın daha çok para akışı olsun. sürümden kazanayım mantığında 2 bin tl olsa bu kadar katılım olmazdı zira insanların cebindeki parayı zaten biliyor devlet. ek olarak peşinatı nasıl ödücek bu insanlar orası ayrı muamma. daha projeye başlanmadan zam bile yapıldı taksitlere 2 gün sonrada gene zam yaparlar hangi projeyi tutturdular hedef verip bunu tutturacaklar inşallah ben yanılırım ama ekonomi bu yönde malesef

Ek olarak şuanki demir beton vb. masraf ücretleri ilerleyen günlerde illaki artıcak dolar sürekli yükseliyor. şuanda verilen fiyatlar 1 yıl sonra geçerli olmayabilir dolayısıyla müteahhitler projeleri tamamlamadan bırakıp kaçabilir mağdur olabiliriz. bu iş bence çok riskli kişisel görüşüm bu yönde.