mucahitergul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Redbox tam bir rezalet sakın bulaşmayın. 3 yıldır superbox kullanıcısıyım memnunum. Ayrıca taşınabilir olması açısından daha portatif superbox go var. Bir powerbank boyutunda ve şarjlı şekilde kullanabiliyorsunuz. Superbox Go da cihazı satın almak zorunda kalıyorsunuz tek eksisi bu. Normal superbox ı da 5v - 12v dönüştürücü ile powerbankla kullanabilirsiniz rahatça ancak biraz kutusu büyük duruyor. Ayrıca normal superbox ı gezdirirseniz ve performans alamaz iseniz sorumluluk kabul edilmiyor. Çünkü kurulumda gelen kişi test yapıp cihazı size veriyor. Test te yeterli hıza çıkılamaz ise kurulum yapılamıyor.
çok sağolun üstat deneyimlerinizi paylaştığınız için. yani yeterli hıza çıkması konuma göre değişkenlik gösterebilir mi?

cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Melih hocam güvenmemeleri çok normal. Kumar, çocuk p. veya suça teşkil edecek bir işlem yapılır, adamların ocağına incir ağacı dikersin diye korkuyor olabilirler. Zaman çok kötü malesef..

Güçlü bir vds al aylık 150 liraya, Uzak masaüstü ile VDS de işlemlerini yap. aylık 10GB İşini rahatlıkla görür.
çok sağolun Kenan hocam. doğru evet hak veriyorum zaten sadece bir zamanlar bu kadar sakınılmazdı wifi şifresi. o yüzden anlam verememiştim.

Mehkut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ekonomik şartlarda...kendini mağdur gibi göstermişin........sende olsan paylaşmazdın bilmediğin,tanımadığın insan.
hocam ekonomik olarak zaten faturayı ödeyeceğimi söyledim. burada mağdur olarak göstermelik neyim var anlamadım

CtrL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tukcell kullanın hocam memnun kalırsınız.
Ayrıca komşular çok haklı, benden de istediler vermedim şahsen, başkasından da istemem. Benim adıma olan hat üzerinden işlenen herhangi bir siber suçta kendimi anlatabilmem yıllar alır.
yok hocam haklılar tabi zaten konuda da belirttim. sadece eskiden wifi şifresi bu kadar sakınılmıyordu diye hatırlıyorum o yüzden

Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben olsam bende vermezdim.
Adam nerden bilsin twitter da siyasi birine giydirip giydirmeyecegini.
Sen bugün hangi ip den kime ne giydirsen o ip sahibi hat sahibi sorumludur.
üstat insanlar bu bilinçtelerse çok memnuniyet verici. çünkü 60 yaşındaki amca bile vermedi şifresini
yani bi zamanlar böyle dğeildi. demek bu şekilde mağduriyetler falan olmuş. hak veriyorum tabiki