Selamun aleyküm, ürün giriş işi verilecektir. Detaylar;
* Lisans satış sitesi için ürün girişi yaptırılacaktır. (PHP yazılımdır. Fakat ürün eklemesi oldukça basit ve kolay)
* 64 adet ürün bulunmaktadır. (Sayı yükselebilir.)
* Bende birçok yazılımda ürün girişi yaptım ve süreci biliyorum. Lütfen iki tarafta birbirine karşı dürüst ve saygılı davransın. Birkaç saat içinde bitecek iştir.
** Giriş yapılırken;
- Ürün adı, ürün kategori adı, açıklama (açıklama en fazla şu şekildedir 'Garantili lisans tipidir' bunları da başlıkları kopyalarken yanında ki tablodan kopyalayabileceksiniz.), görsel, stok adeti, fiyat girilecektir. Hepsi copy / paste olacaktır. Görselleri ben size ileteceğim. Hepsi hazır şekilde bekliyor.

İş oldukça basit lakin emek verileceğini inkar etmem. Tabi fiyat belirtirken lütfen bu durumu göz önünde bulundurunuz ve ona göre teklifler iletiniz. İlerleyen süreçte SMM ve e-pin sitemizin ürün girişlerini de memnun kalmam durumunda vereceğim.

NOT: ÜCRET İŞ SONUNDA TESLİM EDİLECEKTİR. TEKLİFİNİZİ BUNA İSTİNADEN YAPARSANIZ SEVİNİRİM. (İşi aldıktan sonra çeşitli bahaneler üreten çok kişiyle karşılaştım. Bundan ötürü isteğim bu şekildedir. İyi geceler dilerim.)