Uzun bir yorum olacak ama emin olun oldukça fikir verici olacak. @Erhan; hocamı forum harici tanımam. Daha önce de farklı bir konuda alışverişimiz olmadı isteyen trade geçmişime bakabilir. Forumda şimdiye kadar 3-5 uzun yorum yaptım sanırım en memnun kaldığım bu alışveriş olacak.

Öncelikle eğitim %58 civarında bitirdim çünkü aşama aşama gitmek oldukça faydalı. Zaten öyle oturdum 4-6 saatte bitirdim sonra host+domain yarın kazanırım yok. Eğitimde hangi alanda nasıl ilerlenir? Nasıl ilerlenmeli? gibi fikirler var. Kendimden örnek veriyorum şuan bile hali hazırda doğru düzgün ilgilenebildiğim gelirli 1 sitem yok çünkü zamanım yok. Ama öğrendiklerim o kadar kaliteli ki ve bunları okuyarak değil izleyerek not alarak öğreniyorsunuz. Hani derler ya balık tutmayı öğrenmek işte bu eğitim tam olarak bunu yapıyor. Eğitim içerisinde başlık başlık aşama aşama nasıl ilerlenmeli değiniyor canlı örneklerle uygulama aşamasında takılabileceğiniz konularla ilgili bir çok detay mevcut. Aslında yazmak istediğim çok daha fazla şey var ancak eğitim içeriğine girebilirim diye oldukça düşünerek yazıyorum. Eğitimi aldınız 1 hafta yada 10 gün sonra bitirdiniz ve adsense konusunda ilerlemek istemediniz diyelim kaybınız "0" olacak bu rakamlara bu bilgileri kimse vermez. Bu eğitimi kimler almalı ?
Adsense konusunda sağlam ilerlemek isteyenler
Site kuracağım ana blog mu olsun haber sitesi mi hangisi kazandırır diye soranlar
Türkçe site mi yabancı site mi diye düşünenler
Sitem var ama günde 10 kişi geliyor bunu nasıl 100 kişi yaparım diyenler
Herşey tamam içerik tema v.s ee şimdi ben nasıl ilerlemeliyim diye soranlar
Gerekli eklentiler sayesinde benim de şuan yaptığım gibi siteye sadece günde 1 kez sigara içerken bakmayı düşünenler. ( Yanlış anlaşılma olmasın emeksiz bir durum yok, zaten dersleri izledikçe hangi alanda ilerleyeceğinize karar veriyorsunuz mesela tek başınasınızdır ama çok kazanacağınızı düşünerek haber.com sitesini açarsınız. Açıkcası editör bile tutsanız %95 oranında hüsran olacak. Nedeni ve sebepleri açıkca anlatılıyor. Diyelim cars.com sitesi gibi bir site yapmak istiyorsunuz ama nasıl rakip olacaksınız ? İşte burda herşey şeffaf size cars.com ile rakip olmak yerine ahmetcars.com u nasıl kaliteli bir şekilde büyüteceğinizi anlatıyor. Merak edenler için spam taktiklerde var Taktik diyorum çünkü hocam hepsine ayrı ayrı değinmiş. Gerisi tamamen size kalmış. Ben eğitimi tam bitirmediğim için şu kadar ayda şu kadar kazandım diye bir belge gösteremem ama @Erhan; hocamın kitapta gösterdiği bir yöntemle içerisinde hakkımızda v.s bilgileri bile olmayan bir siteye adsense onayı geldi. O site ile ilgilenmek istemediğim için öyle bıraktım. Ben 3 farklı alanda ilerliyorum merak edenler olacaksa yazayım 2 si türkçe 1 tanesi yabancı 1 siteme ağırlık veriyorum diğerlerine günde 3 içerik anca giriyorum. İlgilendiğim henüz 1. ayı olmayan sitenin 400 küsür indexi ve ilk 50 de olan onlarca sayfası var. İşimden dolayı çok fazla zaman ayıramıyorum akşamdan akşama. Ama zamanı olan arkadaşlarım varsa ve eğitim içerisinde anlatılanları uygulayıp başarısız olma ihtimaliniz yok. Bunu şey gibi düşünün matematikte 2+2 her zaman 4 eder. Yani eğitim içerisindeki bilgiler ile emin olun verdiğiniz 400-500 neyse zaman ayırıp 2 ay dişinizi sıkıp ilerlerseniz o rakamları günlük bile kazanabilirsiniz. Bunları belki 6 ay sonra okuduğumda kendi adıma nereden nereye diyeceğim belki de hiç bir yol kat edemeyeceğim. @Erhan; hocamın derslerde çok sık söylediği gibi 2 gün diyet yapmakla birşey olmaz ancak 45 gün düzenli diyet yapılırsa sonuca varılır. İmkanı olan ve adsense üzerinde ilerlemek isteyen alsın. Ama dersleri yavaş yavaş sindire sindire izlesin. Gerekirse not alsın. Konu hakkında benim sadece fikir ve öneri sunma hakkım vardır. Ders içerikleri v.s konu sahibine ulaşabilirsiniz. Sağlıcakla kalın. Bu arada unutmadan böylesine kaliteli bir eğitimi bizlere ulaştırdığınız için canı gönülden teşekkür ederim. @Erhan;