Konu açan Arkadaş beni engellemiş cevap yazamıyorum. Daha farklı görüşe saygısı olmayan gelmiş burda konu açıp eleştiri yapıyor...
Hayrola senin gibi düşünmek zorunda mıyım 😂
Ekonun yaptıgı daha rencide edici değil mi? Çocukları rezil edecek şekilde bir de tören yapmış. En büyük reklam budur....!
Hocam engellemekte haklı çok boş yapmışsınız. Ben 2010 yıllarında okul çantamı devlet yardımıyla almıştım. Sırf belediye logosu gözükmesin diye sticker yapıştırmıştım. Çanta yıkandıkça her ay paramı biriktirip bir tane farklı alır takardım. Her ne kadar size normal gelse de veya hiç olmamasıyla kıyaslıyorsanız. Sticker almaya param yetmediğim de çanta yerine kitaplarımı kollarıma koyar giderdim. Yol biraz uzun olurdu kollarım ağrıdan taşıyamaz olurdum. Ama gene de böyle yapardım. Bunun sebebi ne sizce? Hiç düşünüyor musunuz? Keyfi bir davranış mı sizce? İnsanlar bunu görmüş eleştirmiş. Siz eko falan konuya saldırarak dalmışsınız. Önce üslup önemli. Ben hayatım da bu olayı yaşadığım için bu konuyu eleştirebilirim. Değil mi? Eleştirdim diye bana da mı eko bunu yaptı şunu yaptı diyeceksiniz? Bu yüzden boş bir yorum yapmışsınız. Çocuklar üzerinde etkisi maalesef düşündüğünüz den fazla ve rencide edici bir his. Allah çocuğunuzun yardımcısı olsun.