Bunun oyla ne alakası var anlamadım tamamen partizanlık zihniyeti bence :/ hayır işine gelmeyen başvurmasın neden herkes birbirinin cebini düşünür hale geldi onu soruyorum
partizanlıkta okumadan araştırmadan yüzeyden görülene destek olmaktır hocam

Aynı kitle başvuran kitleyle inanın şartları okumadan sadece tvdeki toki ucuz ev verecek basın toplantısını izleyip başvurdu hepsi,yoksa bu sistemin akla mantığa uyan bir yanı yok hesaplamalar gerçekten doğru ödeme şartlarını okuyun %20 enflasyon oranıyla siz hesabınızı yapın mantıklımı mantıksızmı karar verin ve alıntılayın lütfen beni
herkes birbirinin cebini neden düşünüre cevap vermedim o kısımda siyasi, şuan mülteci sorunundan ve kötü ekonomiden kaynaklı bir ev fiyatlarında satış ve kira kısmında büyük problemler var. Seçimde yaklaşıyor malum,hükümet ucuz ev yapıyoruz buna devam edicez diye propaganda yapacak kuvvetle muhtemel hatta kaybedersek verdiğiniz para yanar bile diyebilirler

iyilik yapıyor ucuz ev sahibi olmasını sağlıyorlar insanların gibi şirin gözükme çabasındalar,diğer insanlarda ucuz ev vermiyor şu yalanlara kanmayın artık diyor