kardeşim muhtemelen bu yazdıklarımı kesinlikle linçleyip beni cinsiyetçi olarak suçlayacaklar ama umrumda bile değil. şimdi sana %100 tecrübeyle sabit tavsiye vermem gerekirse, her zaman yaptığının arkasında dur. eminim ki %100 haklısın çünkü karşındaki bir kadın. haklı olma payı kesinlikle az tahmin edebiliyorum. bizi böyle sinirlendirip olmayacak şeyler yapıp çileden cıkarıyorlar sonra biz bir laf edince tüm suclu erkekler oluyor. o yüzden sana tavsiyem hiç dönme görüşmeyelim dediysen daha da görüşme ne olursa olsun. güçlü olduğunu insanlar görmeli sen içinde fırtınalar yaşasan da.. emin ol karşına daha binlerce kız cıkacak biri gider biri gelir. hayat bu kadar sıkıntı çekecek kadar uzun değil. seni isteyen her türlü yanında kalmasını bilir zaten. ben de senin gibi biriyim. çabuk sinirleniyorum ama her seferinde görüyorum ki kadınlar asla ve asla en ufacık bir şeyi bile unutmuyorlar. aşırı kinciler. Geri dönersen kısa vadede sen kazanırsın ama uzun vadede kesinlikle o kazanır ve bitirir seni. bunlarda insanlık yok bunu unutma.