Valla kral şuan tahminimce herkes öyle de kimse çaktırmamaya çalışıyor. Geçer elbet bugünlerde. Sağlık yerinde olsunda heves şu bu tek kıvılcıma bakar vesselam.
Hocam elimde telefon oyun oynuyorum şarkı dinliyorum arada arkadaşımın yanına gidiyorum başka da hiç bir şey yapasım gelmiyor, fitness'a gidicektim cebimdeki de kafelere gidiyor 2-3 ay önceye kadar gereksiz harcama yapmazdım şimdi tam tersi toparalanamıyorum. Ama hayırlısı olsun belki başka kapılar açılacak Allah bilir
Valla hocam 1 ay öncesine kadar 1 tane bile iş alamadım şimdi büyük bir projeye imza attım şükürler olsun bir anda gelip gidiyor 1 ay çok kazanıyoruz 3 ay yatıyoruz umarım işleriniz açılır kafanızı dağıtabilirsiniz biraz yürüyüşe çıkın film dizi izleyin kafanızı boşaltıp sağlam kafayla işlerinize girişin para lazım
Maşallah hocam umarım işleriniz iyi gitmeye devam eder teşekkür ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum
Heves gelebiliyor ama geldiği gibi kalmıyor, işin içine bin tane düşünce girince bir anda soğuma geliyor insana o anki toparlanma da geleceğe yönelik hayallerden geçiyor.
Evet hocam gerçekten çok berbat bir his Allah yardımcımız olsun