2 Ay önce Ubuntu 18 bir sunucu aradığımı ve içerisine vpn kurulumu yaparak "SÜREKLİ OLARAK DOWN/UPLOAD" yapacağımı söyleyerek ona göre firma arayışında olduğumu
BU konuda açıklamıştım. Cevap olarak bana yazan 2 firmanın canlı desteğine sorduğumda izin vermediklerini söylüyorlar. Ben mi anlatamıyorum, yoksa firmalar mı müşteri kapacağız diye her şeye evet diyerek atlıyorlar?
@akarweb;
@isimkaydet;
Merhabalar,
@alperyuceer;
Öncelikle açtığınız konu üzerinde, forum kurallarını ihlal eden bir durum bulunmamaktadır. Forum üzerinde ilgili kategorilerde bulunan konulara mesaj göndererek müşterileri web sitemize yönlendirmekteyiz. Hiçbir mesaj bot kullanılarak atılmamakta olup, ilgili arkadaş konuları okuyarak cevaplandırmaktadır. Banner -takdir edersiniz ki kar odaklı bir işletmeyiz- kullanıcıların diğer mesajlar arasından daha hızlı ayırt etmesi için özel olarak konuluyor ve konuya gelen mesajlar da işe yaradığını göstermekte. Bazen gözden kaçan durumlar söz konusu olabilir, vaktinizi aldığımız için özür dileriz. Eğer şikayet konusu açmak isterseniz moderatörün de dahil olduğu konuya ayrı bir açıklama yapabiliriz.
Saygılarımızla,
https://isimkaydet.com/