2 Ay önce Ubuntu 18 bir sunucu aradığımı ve içerisine vpn kurulumu yaparak "SÜREKLİ OLARAK DOWN/UPLOAD" yapacağımı söyleyerek ona göre firma arayışında olduğumu
BU konuda açıklamıştım. Cevap olarak bana yazan 2 firmanın canlı desteğine sorduğumda izin vermediklerini söylüyorlar. Ben mi anlatamıyorum, yoksa firmalar mı müşteri kapacağız diye her şeye evet diyerek atlıyorlar?
@akarweb;
@isimkaydet;
Merhabalar,
@alperyuceer; TR sunucularda izin vermiyoruz sadece. Almanya lokasyon hizmetlerimiz mevcut ve bunlarda up/down' a izin vermekteyiz. Genelde up/down yapacak kullanıcılar yurtdışı tercih eder. TR lokasyon yazısı gözden kaçmış olabilir veya arkadaşımız alternatif olarak değerlendirmeniz açısından teklif metnini paylaşmış olabilir. Bir konuyu okumadan görür görmez kopyala/yapıştır gibi bir durum bizim açımızdan yok. Böyle bir durumda okuyarak uygun değilse metni konuya atmıyoruz zaten.
@merner; Ortada alınmış bir hizmet yok, mağduriyet yok. Canlı destekten gelip sormuşlar, bizde sağlamıyoruz demişiz. Konuyu dikkatli okuyup takip edin dilerseniz, farklı yere kayıyor çünkü.
Saygılarımızla.