Haberlerde felan gördüğünüz 100 bin tl teklif geldi satmadı, xx miktar geldi satmadı haberlerinin tamamı yalan.
Alıcı bulmak için bu şekilde haber yaptırıyorlar kendilerini, yani çok bir beklentiniz olmasın, binlerce tl etmez. En fazla ederi 50 tl dir yine.
Haber yaptıranların mantığı şu, güya o fiyata satmamış başkası gelip "bu para değerli demek ki" diye düşünmesini sağlayıp kendi yaptırdığı haberdeki fiyatın daha üstünü beklemek.
Ha bir koleksiyoner felan buldunuz 500-1000 tl ye alır mı alır, çamaşır suyuyla 0 rakamını silmek zor değil, hatalı olması veya olmamasının kimse için pek bir önemi yok yani
Ortada dolaşan miktarlar konusunda ben de hemfikirim. O denli yüksek rakamlar edeceğini sanmıyorum. Lakin 50=50 olmayacağı da kesin. Bahse konu olay bir basım hatası. Çamaşır suyuyla silinmiş/basım hatasıyla oluşmuş ayrımını yapmak heralde çok zor değildir hocam.