hakancevik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ciddi ilişki değil, doğru insanı bulana kadar yaşanan geçiş süreci.
Öyle birine pek inanmıyorum hocam ben ya kendimi bildim bileli de öyle şeylere inanmadım

Fizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyilik et denize at, balık bilmezse Halik bilir. Her iyilikten de maraz doğabilir O yüzden bir iyilik yapacaksam sadece gerçekten yardıma muhtaç insanlara yardım ediyorum. Bu saatten sonra sana iş yaptırabilirler mi? Hayır. Kendileri kaybetti Yalanla, dolanla, dalavereyle işler çözülmez. Sen ne kadar başarılı bir insan olursan, emin ol onlarda bir o kadar kuduracaktır. Kızı kimseye sordurma hocam, hatta stalk bile yapma. Bu sadece senin morelini bozar.

Kızı sordurduğun kişiler gider senin haberin olmadan kıza söylerler. Bak Emre seni sordu vs. vs. Kıza gereksiz özgüven verirsin. Haklı olduğunu düşünür. İşler daha çıkmaza girer. Bu dönemlerde sessiz kalmak en büyük silahtır. + olarak kız seni çevresine kötüler, ortak tanıdıklarınla kötü olursun. Boşvermek en iyi seçenek. Bu gibi tiplerden korkacaksın.
İnsana koyuyor işte hocam be bunlar.
Sen o kadar işlerini takip et, yap, et, gece bile olsa arkadaşların yanında bile olsa işletme hesabından gelen mesajlara anında cevap vererek müşteri memnuniyetini arttır, senin şuana kadar bir isteğini ya da bir yardımına koşmasınlar.