İnşallah hocam.
Bakın ortak arkadaşlarımız sayesinde başladık demiştim,
Bizi tanıştıran ablaya diyorum ki abla bir ağzını yokla bakalım ne düşünüyor ne diyor benim hakkımda? Abla da; "emre naparsanız yapın benden de böyle bir şey isteme sizin/senin de ne yaptığını bilmek istemiyoruz" diyor.
Ben bu ablanın eşinin işlerini geliştirmek için elimden gelen her şeyi bedava olarak buna yaptım; instagram hesabını yönettim, bedavaya/kendi cebimden internet sitesi açtım, reklam verdim vs. işlemler.
İnternet sitesi gerekli dedi tüm işlemlerini bile bedavaya yaptım sonuçta abla/abi diyorum, çağırdıklarında 1 tabak bile yemek yiyorum evlerinde diye.
Şimdi eşi yaptığı işlerle çay içmeye vakit bile bulamazken benim bir isteğimi yerine bile getirmeye gayret etmiyorlar, aksine sürekli yalan söylüyorlar.
Geçen arabam arızalandı ve evlerine yakındım. Aradım, evde değiliz falan dediler ama evleri tam karşımdaydı ve balkonlarında/teraslarında çay keyfi yaptıklarını görüyordum.
İyi olmak gerçekten çok kötü bir şeymiş ya.
İyilik et denize at, balık bilmezse Halik bilir. Her iyilikten de maraz doğabilir

O yüzden bir iyilik yapacaksam sadece gerçekten yardıma muhtaç insanlara yardım ediyorum. Bu saatten sonra sana iş yaptırabilirler mi? Hayır. Kendileri kaybetti

Yalanla, dolanla, dalavereyle işler çözülmez. Sen ne kadar başarılı bir insan olursan, emin ol onlarda bir o kadar kuduracaktır. Kızı kimseye sordurma hocam, hatta stalk bile yapma. Bu sadece senin morelini bozar.
Kızı sordurduğun kişiler gider senin haberin olmadan kıza söylerler. Bak Emre seni sordu vs. vs. Kıza gereksiz özgüven verirsin. Haklı olduğunu düşünür. İşler daha çıkmaza girer. Bu dönemlerde sessiz kalmak en büyük silahtır. + olarak kız seni çevresine kötüler, ortak tanıdıklarınla kötü olursun. Boşvermek en iyi seçenek. Bu gibi tiplerden korkacaksın.