TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herşeyi siyasete baglamayın. Bizim zamanımız da da okullarda reklam dolu ürünler dagıtılıyordu. Hem de karış karış reklam olan.

Ben bir öğrenci olarak reklamına vs bakmadım bakan da olmadı zaten. Herkes ne aldıgına baktı. Herkes mutlu olduguna baktı.

Ve Bu tarz ürünleri alan herkes mutlu oldu sevindi.
Gaziantep B.B. hiç bişey dagıtmasaydı? Hiç bir çocuk sevinemez hiç bir aile çanta derdinden kurtulazmadı.
Geçen gün Anaokuluna giden kızıma 200 küsür TL ye çanta aldım. Aileler 200*bilmem kaç bin adet çanta derdinden kurtuldu. Alan var alamayan var.
Hiç kimse de yok reklam var vs diye geri vermemiştir. Verenin zaten altında 2022 model mercedesi vardır.

Bir öğrencinin çantası poşetle okula gitmesinden daha mı önemli... Bir öğrencinin üzülmesinden daha mı önemli (:
Fatma Şahini de seven biri değilim açıkçası..
Yani bunlar boş şeyler
Maddiyat konusunda çok haklısın Tahsin abi. Yırtık çanta, poşet çanta derdinden kurtuldu çocuklar. Yırtık ve poşet çanta daha rencide edici bir durum bana göre. Ailelerde bir nebze masraf etmekten kurtuldu.

Gaziantep Belediyesi'nin dağıttığı çanta biraz eski nesile kaçmış. Baskısı vs. daha alımlı, şık bir tasarım yapabilirlerdi. Diğer çocuklarından ayrışan direk ben buradayım diyen bir çanta yapmışlar Ama yinede tebrik ediyorum. Hiç yapmaya da bilirdi.