METUNIC önde başladı ancak şu anda önde değil. Aldığımız domainler beklemeye giriyor ve başka yerlerde aktif kalıyor. Bir domaine sahip olmak istiyorsanız, benim yaptığımı yapmalısınız.
4-5 tane yerden aynı domaini alıyorum. Hangisine denk gelirse, diğerlerinde para iadesi. Evet, çok utanç verici.
METUNIC, benim ön siparişlerin büyük çoğunluğunu doğrudan aktifleştirdi. Ancak, ne DNS ne de başka bir şey çalışmıyor. Aktifleştirdiklerinden bazıları kayboldu. Bazılarını tekrar beklemeye girdi. 2 tane domaine belge sordular.
Reg.com.tr dediğiniz yerde, METUNIC'te bekleyen domainleri reglettirdim. Diğer birkaç yerde de diğer domainleri Reglettirdim.
Eğer bir domaini kesin almak istiyorsanız, bu şekilde yapmak zorundasınız. BTK sorgusuna da güvenmeyin. BTK'daki bilgi de değişiyor. Umarım finalde gerçekten domainlerin sahibi oluruz. Bugün resmen METUNIC'e ulaşıp, Excelle mi giriyorsunuz diye sormak zorunda kaldım. Para iadesi diyorlar birde. 42 tl alsam ne olur, almasam ne olur. Kaçan şey bin kere 42 tl bırakıyor size.