Banyo yapmakla alakası yok. Şampuan olayını tamamen bırakmalısın, hiç iyi bir şey değil. Bazen stres, üzüntü, takıntı, yorgunluk olunca dökülebilir ama daha fazla çıkabilir. Bu çıkma olayı kişiye göre değişir. Haftada bir iki kez düzenli olarak badem yağı sürüp kafana masaj yap.

Ben de hemen hemen her gün banyo yaparım. Hiç şampuan kullanmam. Bir ara sadece dalin kullanmıştım, ona bile gerek yoktu. Sadece hacı şakir saf sabun kullanıyorum, başka hiç yok. Saçım sürekli çıkar. Normal kopmalar, dökülmeler olur zaten de saçım hep yoğundur. Daha çok genetik aslında. Şampuan kullanma derim. Saf banyo sabunu yeterli.

Ben badem yağı da kullanmam. Sadece sana önerdim. Çünkü e vitamini çok zengin onda. Sadece saç değil, tüm vücut kıllarını artırabilir. Sadece saça sürmen daha iyi. Gıda olarak tüketilirse dediğim gibi tüm vücut kıllarını artırabilir ve allerji yapabilir.