Herkesin başına gelebilecek mağduriyet hakkında bilgilendirmek ve başımdan geçeni anlatıyım.
Oğlum 4 yaşında severek oynadığı bir oyun var ne yalan söyliyim bende sevdim bazen beraber oynuyoruz. Daha öncede elmasları gösteriyodu bende bunlar gerçek para sakın basma yoksa paramız gider diye uyarıyordum .. Gayet anlayışlı 1 senedir hiçbir sıkıntı yoktu taa ki bugüne kadar.
Bugün parkta oynadıktan sonra eve geldi baba 5 dk versene telefonu hemen vericem tamam al dedim. ben çalışırken 10 dk oynamıştır. Sonra lazım ver dedim wc girdim .. gelen mailleri gördüm 89tl , 89tl ,899 tl ,399tl ,39tl ,.... gibi 7 çekim yapmış 1700 liralık oyundan elmas almış ve elmaslarıda oyunda harcamış

Hatta 1700 tl den 3 tane daha denemiş fakat limit yetmediğinden iptal olmuş. Tabi wc girmemle çıkmam bir oldu

Google pay hesabım daha önce şifreliydi yani bişeler almak istediğimde google şifremi giriyordum ,uzun süredir kullanmadığımdan bunun şifresini bi ara kaldırmışız hatırlamıyorum . Aslında güvenimde burdan geliyodu bişe olmaz zaten alamaz şifre var.
Tabi kızdım sen neden aldın daha önce anlatmadımmı sana vsvs. Oda youtube da videolarda sürekli alıyolar bende kendime yeni karakterler almak istedim dedi. Haklı hata benim daha üstelemedim.
Olan olmuş bu işi nasıl düzeltebilir..
Bankayı aradım durumu anlattım kendiler yapabilecekleri birşey olmadığını dilerse kartı iptal edeceklerini ilettiler ne alakaysa
Sonra google ödemelerden ödeme itirazında bulundum. 4 iş günü içinde inceleneceği belirtiyor. Son sayfasında alınan hizmet anında teslim olan bir hizmet olduğundan iade için satıcı firmayla görüşün tarzında
Supercell iletişim itirazlar kısmından türkçe yardım destek talebinde bulundum, geri iadesinden hiç ümidim olmasada . 10 dk sonra mail ile geri dönüş yaptılar alışverişin ayrıntılı faturaları ve ayrıntılı bir açıklama istenildi. yazdım gönderdim.. sonrasında evet yapılan ödemeleri gördük iptal edebiliriz. 2 seçenek isterseniz tüm parayı iade edelim ve oyun hesabını kalıcı olarak kapatalım yada tek ödemeyi iade edelim oyun açık kalsın .. tabiyki oyunu tamamen kapatın paramı verin dedim.
para iadesini gerçekleştirdiklerini 5 gün içinde hesaba geçeceğini ilettiler.
Google pay hesap ayarlar kısmından hemen ödemeleri şifre güvenliği koydum. Tavsiyem size bu ödeme kısmını tekrar bi kontrol etmeniz. (google play ayarlar kısmından yapılıyor)
Benim başıma gelen bu sıkıcı süreç sizinde başınıza gelmemesi dileğiyle ...
iyi akşamlar