Bu sene üniversiteye yerleştiğim için elimde olan kitapları satışa sunmak istedim.
Sıfır veya hafif kullanılmış, kullanılmışsa ne kadar kullanılmış ayrıntılı olarak belirttim.
Kitaplar şu dönemde bu kadar pahalılaşmışken işine yarayan birileri çıkabilir diye düşündüm.

1. 345 TYT Türkçe soru bankası (İlk 45 sayfa çözülmüş toplam da 400 sayfa civarı) // 40 TL // İnternette satılan değeri: 127 TL
  2. Endemik TYT Türkçe soru bankası (Sıfır) // 20 TL // İnternette satılan değeri: 98 TL SATILDI.
  3. Ens TYT Türkçe denemeleri (Sıfır) // 10 TL / İnternette satılan değeri: 30 TL SATILDI.
  4. Merkez Yayınları TYT Türkçe soru bankası (Sıfır) // 45 TL // İnternette satılan değeri: 130 TL
  5. Endemik TYT Matematik soru bankası (İlk 18 sayfa çözülmüş) 35 TL // İnternet değeri: 115 TL
  6. Çap problemler konu anlatımlı soru bankası (ilk 8 sayfa çözülmüş) 5 TL // İnternet değer: 30 TL SATILDI.
  7. Endemik TYT-AYT Biyoloji soru bankası (sıfır) // 20 TL // İnternet değeri: 70 TL SATILDI.
  8. Biyotik Yayınları TYT Biyoloji soru bankası (sıfır) // 45 TL // İnternet değer: 106 TL
  9. Mentora Yayınları TYT Biyoloji soru bankası (sıfır) 5 TL // İnternet değeri: 25 TL SATILDI.
  10. Çap TYT Cografya soru bankası (sıfır) 20 TL // İnternet Değeri: 70 TL SATILDI.
  11. Mentora TYT-AYT Geometri soru bankası (ilk 20 sayfa) // 10 TL // İnternette kiİkinci el değeri: 25 TL
  12. Mentora TYT-AYT Geometri konu anlatım (sıfır) // 10 TL // İnternette ki İkinci el değeri: 25 TL
  13. Mentora AYT Biyoloji soru bankası (sıfır) // 10 TL// İnternet değerini maalesef bulamadım.
  14. Miray yayınları AYT Matematik soru bankası (sıfır) 50 TL // İnternet değeri: 135 TL SATILDI.
  15. Çap yayınları TYT-AYT-MSÜ Dil bilgisi soru bankası (sıfır)// 35 TL // İnternet değeri: 106 TL
  16. PRF Yayınları adım adım kimya soru kütüphanesi (hafif çizili) 40 TL // İnternet değeri: 100TL SATILDI.
  17. Endemik AYT kimya soru bankası ( 1 test çözülmüş) // 35 TL // İnternet değeri: 93 TL
  18. Endemik AYT Fizik soru bankası(sıfır) // 20 TL // İnternet değeri: 45TL
  19. Acil Matematik AYT soru bankası (sıfır) // 60 TL // İnternet değeri: 185 TL SATILDI.
  20. Mentora Yayınları AYT Kimya soru bankası (sıfır) 20 TL // İnternet değeri: 50 TL
  21. Mentora Yayınları AYT Fizik soru bankası (sıfır) 15 TL // İnterner değeri: 40 TL
  22. Endemik Yayınları AYT Matematik soru bankası (sıfır) 45 TL // İnterner değeri: 140 TL
  23. Mentora Yayınları AYT Matematik soru bankası(sıfır) 20 TL // İnternet değeri: 45 TL
  24. Orbital Yayınları AYT Kimya soru bankası (sıfır) 50 TL // İnternet değeri: 126 TL
Fiyatlar belirtilen şekilde satın almak, görsel istemek için PM'den ulaşabilirsiniz.
Kargo ücreti alıcıya aittir. ( Dolap üzerinden gönderim yapılabilir.)