Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki önerebileceğiniz paneller ?
işte milyonluk soru

CliaWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba betabil,

CWP 10 kullanıcıya kadar ücretsizdir. Üstü için lisans satın almalısınız.

Diğer ücretsiz paneller listesi; https://blog.cliaweb.com/plesk-alter...-paneller.html

İyi çalışmalar.
@CliaWeb bilgilendirdiği üzere cwp olaslıklardan çıktı.

BurakGULDOGAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cloudpanel çok iyi diye düşünüyorum.
@BurakGULDOGAN bilgilendirdiği üzere cloudpanel güzel bir alternatif ama sadece cloud olarak çalıştığından kendi mail ve dns arabirimi yok. çoğunlukla (%99) cloudflare ile çalıştığım için bunlar pek önemli değil gibi gözüküyor. mailleri de yine cloudflare üzerinden yönlendiriyorum yada yandex kullanıyorum (artık o işte sakata girdi). benim kişisel listem cyberpanel yada cloudpanel ... bilgisayarıma sanal bir sunucu kuruyorum şu anda (virtualbox ubuntu). kurulum bittikten sonra cloudpanel inceleyeceğim (demo su yok hiçbiryerde) gerçekten kullanılabilir ise ve pek kötü yorum yok ise seçimim sanırım cloudpanel olacak. cyberpanel

DemirX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
CyberPanel'de güzel alternatif fakat şöyle bir durum var her an BUG olabilir, yani bir işlem yapıcaksınız ve ardından bir bakıcaksınız mail server çalışmıyor sonra reboot ediceksiniz düzeldi diyeceksiniz bu sefer başka yeri çalışmayacak, uğraştırıyor baya ve sabır gerektiriyor.
DemirX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En büyük sorunlardan biri de HTTACCES'in cachede kalması ve gereksiz bir şekilde Fix Permisions uğraştırması ve CyberPanel'in en azından bu sorunu çözmesi için otomatikleştirmemesi.
Bir diğer sorun da TMP doldurması ve bu sebeble diski şişirmesi.
Malesef sorunlu.
insanı zaman zaman gerçekten sinir ediyor. illa bir arada kontrol etmelisin çocuk gibi ...