ShadowKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o dediğiniz backlink etkisi değil. Backlink etkisi arama motorundan gelen organik hitin yükselmesiyle oluşur. Bununda bir biraz etkisi olur ancak tam bir backlink gibi düşünmemelisiniz. Bu sadece yönlendirme hiti. Ekstra olarak adsense kullanıyorsanız google çok sevmez böyle yönlendirme hitini. Forumda araştırın kaç kişi tüm hitini instagram, twitter gibi yerlerden çektiği için adsense banı yediğini görürsünüz. Başarılar.
Üstad benim burada katılmadığım bir olay var; Instagram ve Twitter gibi mecralar genelde mobil uygulama üzerinden kullanılan mecralar. Buradan hit almak ile organik bir websitesi üzerinden alınan hitlerin Google nezdinde farklı olacağını düşünüyorum.

Farklı olmasaydı bugüne kadar SEO dışında gelişim isteyen tüm backlink çalışmalarından tonla banlanan adsense duyardık forumda. Bence Google'ın tespit ettiği makale yönlendirmelerinin, mobil uygulama üzerinden mi yoksa websitesi üzerinden mi olup olmadığı kontrolü konusunda farklı incelemeler yaptığı görüşündeyim. Aksi takdirde de bir kimse, kendi makale linkinin yönlendirmesinin yapılması konusunda korkarak davranır. Çok fazla da kötüye kullanılır. Düşünsenize ben sizi sevmiyorum, linkinizi kendi sitemde paylaşıp farklı IP lerden organik olmayan trafikler yönlendiriyorum sürekli. Amacım adsense inizi banlatmak. Ucu çok açık... O yüzden farklı bir durum olduğu kanaatindeyim. 👍