ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu an açıklanan ile hissedilen enflasyon bariz iken ve sırf tepkiler nedeniyle müdahaleler ve saçma sapan veriler ile enflasyon düşük gösteriliyor ve siz dagha da artması yerine düşeceğine

Siz sanırım şu an açıklanan enflasyon verilerinin gerçek olduğuna inanıyorsunuz. Saygı duyarım lakin buı şekilde tek seferlik veya anlık artışlar sizin sabit ödeyeceğiniz tutarı artırıyor mu artırıyor yeni gelecek zamlar bunun üzerine mi geliyor evet. Adam akıllı tüm ekonomistler böyle giderse enflasyon 3 haneli rakamları görebilir derken siz 80'lerden 8'e düşerse diyorsunuz iyimserliğinize hayran kaldım
Sizin gibilerine ne dersem diyim nasıl anlatırsam anlatayım anlamayacağından adım kadar eminim ama bi de şöyle göstereyim.

Boru değil 20 seneden bahsediyoruz. 2012'de enflasyon %6'yken de şuanki gibi ağlıyordu muhalifler öldük bittik diye zaten 😅 Sizin gibilerinin ne dediği çok umrumda değil o yüzden gerçekçi düşünmeyen insanları önemsemiyorum karamsar olmaya devam edin 20 sene sonraya çıkarsanız görürsünüz 😅