Benim de hikaye cok taze. 3 kurus etmeyen coplere 1000 lira odedim(Bu kadarla kurtulamayacaktim. Verilmis sadakam varmis

.
5 gun once Tuyap' ta reklam fuarindaydim. Arkadasla fuara girmeye yakin yanimiza Toros benzeri bir araba yaklasti.
Soyledigine gore gumrukte kalan mallari satiyormus(yersen). Adam 'hepsini sattim elimde bir tek bunlar kaldi ' diye birkac AirPods ve parfumleri gosterdi. Neyse zar zor gonderdik.
Fuar bitti donuyoruz Metrobus girisinde bakimli-sik giyimli bir abimiz bizi cevirdi.
Adam diyor ki; 'Ben bunlari THY'den getiriyorum. Hepsi unutulmus sifir mallar. Bugun de buradaki son gunum elimde kalanlari size cok uygun fiyattan vereyim. '. Biz yok diyoruz adam kartini gosteriyor, kimligini gosteriyor, parfumleri uzerimize sikip sikip kokularini gosteriyor. Arkadasim da en son dayanamayip bir tane aldi. E arkadasimi gorup guvenen ben de bakmaya basladim-bakmaz olaydim 😅. Adam da o sirada anlatiyor da anlatiyor. Birbirimizin numaralarini bile aldik, o derece.

Oyle bir konusmasi varki avini bekleyen ibrik otu bitkisinin guzel kokusuna dusen bir sinek gibi o anlatiyor ben istiyorum. Neyse sozde AirPods' u deniyoruz abi bundan power on, pairing diye ses geliyor bu orjinal degil sanki diyorum, Android' lerde boyle sen bilmiyorsun diyor. Mac'te denedik yine ayni power on, pairing. Orada bir durum oldugunu anladim ama coktan bir kismini vermistim. Abimizde en sonunda 'abi sende yenge de vardir bunu da sana hediye ediyorum. hadi bunu da al bunlar da hediyem' diye diye bir birkac tane daha parfum verdi ve hizla uzaklasti.
Biz de arkadasimla birbirimize baka kaldik. Isin ozu urunu denemesek orjinalleri 20k ₺ yi gecen urunleri 3000'e satacakti. Hayatimda hic tokatlanmamistim, ilk ve son oldu (insallah

)..