Edit: Satıldı.
Site adresi: Sadece ciddi alıcılara pm üzerinden paylaşılacak. Boşa zaman harcatan kişiler hakkında -trade hakkımı kullanabilirim. Sitenin aylık getirisi: 30-50₺ Sitenin açılış tarihi: 2022 DA / PA Değerleri: Kategori, sitenin içeriği nedir:
1.Site: Ekonomi, para kazanma, kripto
2.Site: Yerel haber
3.Site: Bot ile Fransızca içerik (Sağlık)
4.Site Bot ile Fransızca İçerik (Moda, Güzellik, Sağlık, Astroloji)
Günlük hit sayısı: 3-5 Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 Sosyal Medya ) Domainin Yaşı:
1.Site 2022-06-28
2.Site 2022-05-02
3.Site 2022-04-04
4.Site 2021-09-04
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik ile satılık Hosting dahil midir: 1 hafta idare edilir. Banlı olduğu sponsor var mı: Bilinmiyor Banlı olduğu arama motoru var mı: Bilinmiyor Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
<font face="Open Sans">1.Site özellikle forumdan
Fiyat: 6250₺ pazarlık düşünmüyorum. </strong>
Kripto piyasasında kaybettiğim bir miktar parayı yerine koymam gerektiğinden İhtiyaç sebebi ile satıyorum yoksa kendim zaten ilerletiyordum sitelerimi.
1. Site için sosyal imleme, profil backlink ve birçok otoriter haber sitesinden tanıtım yazısı ile beslenmiştir. Generate press lisanslı tema bulunmaktadır. Seo ayarları yapılmıştır.
Siteler birbiri arasında paravan şekilde footer ile beslenmektedir. Doğal olmayan hiçbir backlink barınmamaktadır. bütün çalışmalar tarafımdan tek tek manuel şekilde yapılmıştır.