4 Sene evvel tanıştığım iki arkadaşım vardı, 1 sene felan güzelce takıldık eğlendik felan sonra 1 arkadaşım başkalarıyla takılmaya başladı, bu onun kararı ne diyebilirdim ki.
Her neyse ardından 'havalı görünmek için' sigaraya, nargileye başlattılar.
4,5 aydır da ara sıra benden para istiyordu 10 15 atıyordum (fazla istiyordu, bende de bu kadar var diyip geçiştiriyordum çünkü dalı bulunca sömürecek hale gelmişti.)
Aldığı parayı geri de ödemiyordu, ödese isteğinin fazlasını atardım.
Birkaç hafta önce de beni aradı yine para isteyecekti beyefendi. İsteyeceğini fark ettim ve "Annem ile babamın boşanacağını, geçinmem gerektiğini" söyledim, utanmadan üstüne para istedi.
Bende de yok diyince kapattı.
Geçen hafta yine aradı para istiyor beyefendim, "İşteyim, çalışıyorum. Hesabımda para yok" dediğimde "Neredesin, getirir misin parayı (nakit istiyor)" dedi sanki haraç kesiyor beyefendimiz.
Sonra bayağı uzak bir yer söyledim ki uğraşmayayım. Dedi ki "x'de var mıdır (x gruptaki diğer arkadaşım)" bende ona dadanmaması için "Dershanededir, açamaz. Telefonları topluyorlar" dedim.
Kapattı, onu aramadan önce ben arkadaşıma mesaj attım ki açmasın telefonu yoksa onu söğüşleyecek. O da açmadı.
Dün okul başladı, beni göre göre selam vermeden gidiyordu her sınıfın önünden geçtiğinde.
Bende içimden, "Para atınca iyi, atmayınca kötüden de beter oluyoruz" dedim ve Spotify Üyeliğinden fırlattım ne yaparsa yapsın.
Siz, siz olun arkadaşınız borcuna sadık değilse kuruş dahi atmayın, vakıflara bağışlayın.