Anlatacağım birinci yöntemde aynı anda 5'e kadar makine açabilirsiniz. Önceleri 10 civarıydı şimdi 5'e düşürdüler. Eğer bir çok makineyi aynı anda açmayacaksanız banlanma gibi bir sorununuz olmayacaktır. Benim bir günde 100'e yakın sistem açtığım oldu. Doğal olarak hepsinden banlandım. Yalnız 4 yıllık github hesabım banlanmadı ama söz konusu yöntemleri uygulama yetkim alındı. Bende bir çok fake hesap açıp işimi gördüm. Github hesabı açmak 1 dakikalık bir iş olduğu için hesap açıp banlanmak sorun değil.
İkinci yöntem ise bildiğimiz Windows uzak masaüstü kullanılarak erişiliyor. İlk yöntem direk browserdan çalışıyor. Chrome yada chrome tabanlı browser tavsiye edilir.
Bonus yöntem ise diğerlerinden tamamen farklı ve kolay ancak ne yazık ki deneme sürümünde süresi kısıtlı. Tabi yeni hesaplar açıp tekrar tekrar kullanma şansına sahipsiniz.
Yöntemler ebook olarak 3 sayfalık pdf dosyası şeklindedir. Anlatılanlar biraz karışık gelebileceği için Teamviewer ile uzaktan destek vermeyi düşünüyorum. Sistemi alacak olan arkadaşlara Teamviewer ile uzaktan yardım edebilirim.
Uygulama testi için ideal bir yöntemdir. Ben farklı bir şekilde para kazanıyordum. Sistemler yaklaşık 2 saat açık kalabiliyor sonrasında github tarafından banlanmadığınız müddetçe istediğiniz kadar açabilirsiniz.
Metodun pdf dosyası şeklinde ki bedeli
300 tl dir. Buna uzaktan destek de dahildir. Eğer Linux makine de işimi görür diyorsanız imzam da bulunan linki takip ederek o yöntemleri bedava öğrenebilirsiniz.