şu anda belediyelerin %90 ı bu şekilde. ekrem beyi geldiğinden beri savunmuyorum oy da vermedim. Fakat ajansı ve reklam çalışması haricinde hiçbir iş yapmadığı ortada. diğer belediyeler de (birkaç belediye dışında) aynı durumda.
doların yüksek olması azalması değil de yerinde durmaması sıkıntı. ihracat yapana büyük kar, turizme büyük kar ama kendi vatandaşında büyük oranda zarar. kar ettiğimizi zannettiğimizi öte taraftan veriyoruz. kaşıkla toplayıp kepçeyle vermek gibi bir durum.
dolar ne olur bilemem ama bir gecede nasıl indirildi anlamadım, aynısını yapabilirler. indirilen tutara geri döndüğü de bir gerçek.
Hakkımızda hayırlısı.
Söylediklerinize katılıyorum hocam. Şuan döviz alımı yapılmaması için ellerinden gelen her türlü zorluğu çıkartan bu ilginç ekonomik anlayış dövizi yukarda tutarak TL bazlı ihracatı yukarda tutmaya çalışıyor. Halkın parasını eriterek döviz bazlı ucuz ürün üretimi sağlayarak ülkeye döviz sokmaya çalışıyorlar. Bu o kadar iğrenç bir ekonomik anlayış ki dediğiniz gibi yarın öbür gün yine 18'den 12'ye çekmemeleri için hiçbir sebep yok. Vatandaşın 3 kuruş yatırımına bile göz dikmiş durumdalar.