ben 37 yaşındayım,malasef bekarım.yani evli degilim ama evlilige karşı biriside degilim.bikaç kez niyetlendim,kısmet olmadı.özellikle yanlış kişi seçiminde çok becerikliyim anladıgım kadarıyla

evlilik konusuna gelince ; bence resmen yazı-tura kadar net.yani ya dogru/düzgün birisine denk gelirsin ve güzel bi hayatın olur,yada cehennem hayatına hoş geldin...malasef insanları tanımak imkansıza yakın.hem kendi açımdan söylüyorum hemde çevremde sürekli gördüklerime bakarak.en az 20 yıldır tanıdıgım,birlikte büyüdügüm bi kız vardı mesela.iyi anlaşıyoruz,sorsanız hakkında bilmedigim yok filan derdim.sonra ilişkimiz sırasında öyle şeyler ögrendim ki,benim tanıdıgım kız bu degil arkadaş dedim.bi bakıyorum adam kuzeniyle evleniyor,6 ay sonra bi bakıyorsun karşıdakinin öyle huylarını görüyor ki bununla bırak evlenmeyi,yolda görsem yolumu degiştirmem gerekirmiş aslında.yani o derece inanamayacagınız şeyler çıkıyor ortaya,insanları tanıdıgınızda.aslında neredeyse hepimiz,tanıyorum dedigimiz kimseyi tanımıyoruz.
sonuç olarak dedigim gibi evlilikten yanayım ama umarım burdaki herkes düzgün birisine denk gelsin demekte gelmiyor içimden,çünkü burdaki herkeside tanımıyorum

umarım herkes,kendisi gibi birisine denk gelir...