batukay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hala durumu aynı şekilde devam ediyorsunuz "hocam kurallar vardır vicdanen maç yönetilmez " diyorsunuz ama hala kurallara göre konuşmuyorsunuz. Kural kitapçığına göre konuşup hangi maddeye dayanıp penaltı diyorsunuz? Onu ekleyin konu kapansın. Tüm eski hakemler penaltı değil diyor. Sadece hakemler değil fanatik beşiktaşlı yorumcular bile aynı kararda. Bugün geldiğimiz nokta bu zihniyetten ötürü. Hakemler doğru karar verince sırf istenilen karar verilemedi diye baskı altına almış oluyorsunuz ve onlar da artık ister istemez hata yapıyorlar.

Başlığa yeni bakıyorum da bu olayın maçın hakemiyle ne ilgisi var da o başlığı yazmışsınız? Var hakemiyle konuştu ve devam ettirdi.

Konuyu inatla uzatmanıza gerek yoktur. Penaltı diyorsanız kural kitapçığıyla kanıtlayın kimse de karşı çıkmasın.
https://www.sporx.com/besiktas-in-pe...SXHBQ987624SXQ

Lale Orta Penaltı diyorsa penaltıdır kardeş

Bana eyyamcı hakemlerin kararlarıyla gelme kural kitabında bunun penaltı olduğunu söylüyor uzatmaya gerek yok. Kural kitabı olayını kapattık diye düşünüyordum eklenmiş kural kitabı o maddeye baktık pozisyonla kitapda anlatılanın alakası yok yani penaltıdır.