Dostum selam,
Popüler kültüre karşı olan biri olarak bana da gereksiz geliyordu fakat eşimin baskısıyla Rocorock s5 max aldım. Robot teknolojinin bu kadar ilerleyebileceğini anca kullanarak anlıyorsunuz, pişman olacağınızı sanmam. Aldığım model yorumlar olarak en iyi modeldi fakat üstüne 1-2 seri daha çıktı, yenileri bilmem ama kullandığımdan çok memnunum. Zaten tüm sitelerdeki yorum-puanlamalarda bunu görebilirsiniz.
Bence sizde pişman olmazsınız aldığınıza, özellikle kalabalık bir şehirde yaşıyorsanız evin 2 günlük rutinde temizlenmesi iyi olacaktır. Çıkan tozu-kiri görürseniz sizde bunu anlayacaksınız.
1.5 senedir kullanıyorum ve aparat ömürleri daha yarıya bile inmedi, 2-3 sene gider bir aparat ömrü tahminim. Aparatları da 300-400 TL gibi rakamlara satılıyor, öyle çok bir masrafıda yok diyebilirim.
Umarım fikir vermiştir yazdıklarım.
Evet doğru söylüyorsunuz. Evlendikten sonra bir çok saçma gelen şey sonrasinda mantıklı geliyor. Belki buda böyle olur. Özellikle kullanan kişilerin yorumları onemli benim için. Üstte biri daha roborock demiş s7 yi arastirmaya başladım. Zaman ayirdiginiz için teşekkür ederim.