Merhabalar,
Öncelikle başarılarınızın devamını dileyim; lütfen modunuzu düşürmeyin. Azim ve hırs ile birlikte bu işi başarabileceğinize inancım tam. Bununla birlikte kendimce eksik veya yanlış gördüğüm bazı hususlar;
- Sol üstte tarih Ingilizce duruyor.
- Logonuzun boyutları bence ideal ancak sol tarafa çekerseniz alanı değerlendirmeniz açısından iyi olacaktır.
- Öne çıkan görseller çok büyük görünüyor daha minimal yapılabilir ve slider tasarlanabilir.
- İçeriklere baktığımda görsel optimizasyon olmadığını görüyorum. Bazı resimleriniz büyükken bazıları küçük görünüyor. Ayrıca öne çıkan görsel ile içerik görseli de alt alta binmiş durumda. Öne çıkan görseli içerikten kaldırabilirsiniz.
- İçeriklerinizi biraz daha geliştirmenizi öneriyorum. Maddeleme ve listeleme doğru kullanılmamış görünüyor.
- Sanırım haber tarzı içerik girişi yapıyorsunuz. Haber diline uygun düzenlemeler yapmanızı öneririm.
- Yorum yap kısmı çok büyük görünüyor, onu da küçültebilirsiniz.
- Front End Developer (belki Back-End ile birlikte) ile çalışmanızı öneririm.
Başarılar diliyorum; selamlar, sevgiler.
Gerçekten çok teşekkür ediyorum eksiklerimi görme kısmında yardımcı olduğunuz için. Sadece öne çıkan resmi içerikten nasıl kaldıracağımı bulamadım bu konuda bir bilginiz var mı acaba?