caangoktuurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Öncelikle başarılarınızın devamını dileyim; lütfen modunuzu düşürmeyin. Azim ve hırs ile birlikte bu işi başarabileceğinize inancım tam. Bununla birlikte kendimce eksik veya yanlış gördüğüm bazı hususlar;
  1. Sol üstte tarih Ingilizce duruyor.
  2. Logonuzun boyutları bence ideal ancak sol tarafa çekerseniz alanı değerlendirmeniz açısından iyi olacaktır.
  3. Öne çıkan görseller çok büyük görünüyor daha minimal yapılabilir ve slider tasarlanabilir.
  4. İçeriklere baktığımda görsel optimizasyon olmadığını görüyorum. Bazı resimleriniz büyükken bazıları küçük görünüyor. Ayrıca öne çıkan görsel ile içerik görseli de alt alta binmiş durumda. Öne çıkan görseli içerikten kaldırabilirsiniz.
  5. İçeriklerinizi biraz daha geliştirmenizi öneriyorum. Maddeleme ve listeleme doğru kullanılmamış görünüyor.
  6. Sanırım haber tarzı içerik girişi yapıyorsunuz. Haber diline uygun düzenlemeler yapmanızı öneririm.
  7. Yorum yap kısmı çok büyük görünüyor, onu da küçültebilirsiniz.
  8. Front End Developer (belki Back-End ile birlikte) ile çalışmanızı öneririm.
Başarılar diliyorum; selamlar, sevgiler.
Gerçekten çok teşekkür ediyorum eksiklerimi görme kısmında yardımcı olduğunuz için. Sadece öne çıkan resmi içerikten nasıl kaldıracağımı bulamadım bu konuda bir bilginiz var mı acaba?