2020 ağustostan beri aynı evde kalıyorum. bu yaz beni çıkartmaya çalıştı ancak bir şekilde orta yolu bulup anlaştık. 1300 lira kiram 2820 liraya güncelleyerek anlaştık. sözleşmeyi de hali hazırda sözleşme olduğu için yenilemedik. zaten sözleşmede de kiracı tefe-tufeye göre kira artışını simdiden kabul eder diye madde bile var. bugün maaş günüm anlaştığım kira gününe uymadığı için ( bu güncelleme teklifini yeni kira miktarı anlaşma konuşması sırasında da demiştim ) kira gününü güncellemek için mesaj attım kendisine bana birden madem güncelliyorsun şuan kaldığın gün kadar ver + ek olarak depozitoya kiraya eşitlersin tarzı alttaki mesajı attı. bende haliyle kabul etmedim. sözleşmeye baktım , internette gezindim hiç devam eden sözleşme de kira artışı olursa depozito da artar diye bir şey görmedim.
mesajı :
benim cevabım :
en sonunda da konuyu uzatmayacağım. iyi akşamlar dedim. bir daha da cevap atmayı düşünmüyorum. 2 ay önce evden atmak için elinden gelen her şeyi yaptı şimdi başımıza bir de böyle bir şey çıktı ? ben yapamaz diye biliyorum ama bilgisi olan var mı acaba ?