Hocam bütün videolarınızı izledim. Çok başarılı buldum. Biz de youtube 'da yeniyiz, öğrendiklerimi sizinle de paylaşayım.
1- Diğer arkadaşların söylediği gibi yatay video koymaya gayret edin. Kısa videolar çekecekseniz dik ve 1 dakikadan az ise başlığa #shorts etiketi koyup shorts olarak yayınlayın derim.
2- Algoritmayı yakalamak için düzenli video yükleyin hocam. Haftada 3 video atacaksanız günleri ve saatleri belli olsun mümkünse önceden videoyu yükleyip tam saatinde paylaşın. Haftada 1 video bile olsa saati ve gününe sadık kalın derim.
3- Kapak fotoğrafı çok önemli insanları videoya çeken şeylerden biri başlık ve kapak fotoğrafı. Clickbait yapmayın video içeriğine uygun bir içerikte olsun kapak fotoğrafı.
4- Sizin de söylediğiniz gibi altyazı eklemeniz çok faydalı olacaktır. Mümkünse başlığı vs de çeviri olarak ekleyin ki diğer dillerde de kendi dillerinde görünsün başlık. Yurt dışından çok izlenme alırsanız global yemeklere yönelebilirsiniz.
5- Açıklama ve başlık da mutlaka videoda yaptığınız yemeği geçirin hocam. Açıklamaya instagram linkini koyarsanız instagram hesabınıza da bir akış sağlayabilirsiniz.
Başarılar dilerim, önünüzün açık olduğunu çok rahat söyleyebilirim hocam
Bir mükemmel yorum daha ❤ , cansınız valla hocam umutlarımızı daha da arttırdınız . Verdiğiniz önerileri not olarak alıyorum ve gelecek videolar da uygulayacağım. İnanıyorum ki bu yorum da diğer yorumlar gibi bir çok kişiye rehberlik yapacaktır, çook teşekkür ederim ❤