Blogger altyapılı siteme .com domain almıştım siteyi açalı nerdeyse 3 hafta oldu ve o açtığım günden beri her gün 1 tane içerik paylaşıyorum. İçeriklerde seo'ya dikkat ediyorum en az 700 kelime bazıları 1800ü bile buluyor.
İçeriklerimin %70i indexlenmiş durumda. Ama siteyi açtığım günden beri hiç organik hit almadım. Sitem için sosyal medya hesapları açtım oradan yeni içerik attığımda paylaşım yapıyorum ama kimse görmüyor. İnsanlara nasıl sitemi tanıtacağım? Sosyal medya kullanımından bahsediliyor ama sosyal medyada paylaştığım şeyleri de gören kimse yok ki? Fb gruplarında link paylaşmak vs yasak. Yani ben nasıl sitemi duyuracağım?
Yorumlarınızı yazarken kendi backlink ve reklam ağınıza yönlendirmezseniz sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.
Anahtar kelime analizi yaparak yazmanız gerekiyor makaleleri. Bu konuda ücretli olarak (500 TL) anahtar kelime analizi nasıl yapılır, anahtar kelimeye makale nasıl yazılır, makale yazarken nelere dikkat etmelisin, ne uzunlukta yazmalısın vs. detaylı bir eğitim verebilirim.