TheKill adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her sabah 1 bardak yeşil çay, 2 saat sonra kahvalt (haşlanmış yumurta patates zeytin yeterli) akşam 4 e kadar sıvı harici ymeek yok 4 te akşam yemeği öncesinde meyve yiyin ama 1 saat fark olsun, akşam yemepş de haşlanmış gıdalar 2 hafta deneyin
Mesut78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle yaptığınız çok sağlıksız bir diyet hocam bunu belirtmek isterim.
Bu şekilde zorlayıcı, küstürücü diyetler yerine sağlıklı beslenmeyi bir yaşam tarzı haline getirseniz çok çok daha kolay ve uzun soluklu olur.
Diyet mantığında aslında kalori açığı yaratarak kilo vermek olmalıdır.
Örnek günlük 2000 kalori aldınız ancak gün içinde aktif olarak spor yaptınız, kardiyo yaptınız günlük aktiviteniz 3000 kalori yaktığınızı varsayalım.
1000 kalori açık oluşur ve otomatikmen bir kilo verme oluşur. Bu şekilde düzenli bir beslenme ile rahatlıkla, zorlanmadan kilo verilebilir ve olması gerekende sağlık açısından bu aslında.
Örnek bir beslenme olarakta
Sabah 2 yumurta yersiniz biraz yulaf zeytin, peynir güzel bir şekilde hem doyarsınız hemde sağlıklı bir öğün olmuş olur.
Öğlende 150-200 gr tavuk, et, balık hangisi uygun olursa o gün yanınada biraz pilav olabilir sınırlı şekilde ve salata ile güzel sağlıklı bir öğlen yemeği olmuş olur.
Akşamda aynı şekilde öğlen gibi tavuk, et vs. yiyebilirsiniz akşam geç saat olursa karbonhidrat almazsınız yani pilav, ekmek, makarna tüketmezsiniz.
Sıfır karbonhidrat aldığınızda yorgunluk, beyin fonksiyonlarında düzensizlik oluşur ve gerçekten doğru birşey değil.
Hocam sağlıksız ama 2 ayda 30 kg vermek için bu yola başvurdum ben bu seferki planım farklı
ziynetorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Su diyeti yerine, normal oruç tutun
Sahur iftar abartmayın.
Deneyebilirim hocam
Lixible adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
80 kilodan 73 e düştüm
Sabah 1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 5-6 zeytin
Öğlen bi kase çorba ve yoğurt
Akşamda ev yemeği + 1 dilim ekmek yedim.
1 saat yürüyüş yaptım.
Günde Max 1100 kalori aldım.
Güzel bir diyet gibi olabilir hocam