MutluCell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bayilik departmanımız tarafından gerekli bilgileri aldım. Bizlere bayilik için talepte bulundunuz ve bizim satış politikalarımıza uygun bulunmadığı için olumsuz dönüş yapılmıştır kendinize. Diğer firma ile nasıl çalıştığı sorusuna BTK Regülasyona uymadığı için ilgili firmayı da bu konu rekabet kurallarına uygun olmadığı için meslektaşımızı uyarma gereğinde bulunduk. MUTLUCELL STH' anlamında ana operatördür ve sektöre öncülük etmiş 20 yıla aşkın bir tecrübesi vardır. İş Ortaklarımız ve sizin gibi bir çok değerli bayilere Türkiye geneli hizmet vermekteyiz.

Biz kimseye x kişinin bayiliğini kapatın açın gibi bir cümle kullanmadık kullanmayız böyle bir firma değiliz. Sadece BTK regülasyonuna ve rekabet kuralına uygun olmadığı için ilgili firma ile kontak kurduk çünkü bunun büyük cezai şartları vardır bunu siz bilmeyebilirsiniz Bayi olduğunuz için durum bu.

Son olarak bizi suçlamanız ise çok şık bir durum olmadı bir probleminiz var ise BTK' ya veya resmi kurumlara dilekçe yazarsınız bizde savunmamızı resmi kanallar ile detaylı ticari ahlaka uygun bir şekilde yaparız.

Saygılarımla.

Ben suçlayıcı bir tavır sergilemedim, rahatsızlığımı dile getirdim.

Ben bayi yönetiniz ile telefon üzerinde görüşme sağlarken hiçbir teminat veya garanti de sunmadım, profilimde telefon numaram mevcut santral ağınızdan açıp kaydı dinleyin dilerseniz rahatsızlığımı o zaman fark edersiniz ve böyle bir tutum içerisine de girmezsiniz.

Hangi ticari ahlakta bir şirketin çalışanı başka bir şirketi arayıp bilgi alıyor veya bilgi veriyor?

Ayrıca defalarca kez zikrettiğim halde biz sizinle X alanında çalışmak istiyoruz. Y alanında zaten farklı firma ile çalışıyoruz. Çalınınız gidip Y alanındaki firmaya danışıyor üstelik.

Ben verdiğiniz hizmetten yana bir olumsuz, uygunsuz veya suçlayıcı tavır sergilemedim.

Bana bu konuda böyle yaklaşmak yerine çalışanınıza neden böyle bir durum oluştu diye sorsanız keşke bazı şeyler daha net olur.

Şunu da belirteyim ki;

Ben sizden X alanında çalışmayı talep ettiğimde, bizim X alanında çalıştığımız firmaya danışsaydınız hiç gocunmaz veya böyle bir düşünce içerisinde bulunmazdım.

Çalışanınız Y alanındaki firmayla görüştüğü için, bende çalışınıza net bir şekilde Y alanında bir ticari ortaklık düşünmediğimizi belirttiğim için böyle bir durum yaşandı.

Aynı alanda ekmek yiyoruz. Bir çalışanın durumunu BTK veya farklı resmi mercilere taşıyıp bir problem veya sorun yaratacak kişi değilim.

Net olarak dediğim gibi bana böyle yaklaşmanız halen daha üzücü.

Durumdan ötürü oluşan fikirlerimi beyan ettim. Bu durumu oluşturan sizin çalışanınız.