Merhaba, sahış firması ile yapabilirsiniz, lakin tam hazır olmadan üyelik açmayın. Üyelik açarken başkasının ürününü veya fotoğrafını kullanmayın. Mağazan açıldığı gibi suspended yemesin.
Satış yapacaksanız avrupada deponuz veya depolama hizmeti almıyorsanız. Ptt kargo sizi biraz üzebilir. Ne satıyorsunuz algılayamadım fakat örn; bir küpe satacaksınız, bunun gönderim ücreti en kötü 15 dolar olacak.
Rakipleriniz sizden çok daha uygun fiyata satıyor ve hızlı gönderiyor olacak. (Malum ülkemizin konumu ve şartları)

. Yani demem o ki önce telegram ve facebook gruplarına katılıp bilgi alın. Öyle start verirsiniz. Örneğin ben navlungo kullanıyorum. Sen shipentegra kullanırsın. ..
İyi satışlar..
hocam satacağım 2 adet ana ürün var 2 üründe farklı ve kişiye özel hazırlanıyor bu yüzden depo hizmeti gibi satmam mümkün değil,
satacağım ürünler maksümüm 10 15gram. Şu anda mağaza vs açmadım araştıyorum sanırım çalışma sistemi adsense gibi bir bilgisayardan ip den 1 hesap kabul ediyor ve baya sert kuralları var sanırım.