Merhaba vergi levhası olmadan 0850 li hat alnak istiyorum forumda satan firma göremedim satan firma 05383732828 WhatsApp dan ulaşırsa sevinirim
0850 550 0186 ws numaramdan bana ulaşabilirsiniz.
Mğkellef olmadan alamazsınız. Satan varsa kuşku şle yaklaşın emşn olın başkasının adınadır başınıza iş alırsınız dikkatli olun kesin ve net
Lisansız operatör firmalarından alınır ise dediğiniz gibi kuşkulu davranmanız gerekmektedir. MUTLUCELL olarak hat sıfırdır güvenle kullanabilirsiniz.
@xAsAx; hocamın dediği gibi btk nın açıklamasına göre en az şahıs şirketi olmak zorundasınız bireysel yasak veren firmadan uzak durun derim basınız yanar.
Bu bilgiyi nereden edindiniz, BTK' nın böyle bir kararı yoktur. Kurumsal yada Bireysel olarak lisanslı bir operatör olur ise sorunsuz kullanım yapabilirsiniz.. Siz nasıl bireysel bir gsm hattı alıyorsanız Bireyselde 0850 numaralar alınabilir. Bunu vermemek operatördedir bunu bilmenizi isterim.
Teşekkür ederiz hocam ilginizden dolayı.
Hocam vergi olmadan 850 olsa da ne işinize yarayacak resmi olarak hiç bir iş yapamazsiniz
Şahıs şirketi olmadan da Bireysel olarak 0850 hat, toplu sms alma hakkınız vardır. Numaralara onaY E- DEVLET üzerinden verildiği için bu numara resmi olarak size ait olmaktadır.