Ben galatasarayı bu lig ve geçen ligin sonlarıda doğru zaten ofansif görüyorum fakat yanlış yapıyor bu şekilde ofansif oynamaya devam ederse ki devam edeceğe benziyor çok puan kaybı yaşar bugün bile yaşayabilirdi zaten ilk haftalar son dakikalarda attığı golle 3 puan aldı yani kusura bakmada umudunu sen mataya yusufa bağlama birisi gelmiş 35 yaşına emeklilik için gelmiş birisi zaten ne idüğü belli değil sadece icardi oda takımı sırtlayacak bir oyuncu değil galatasaray takım oyunu oynamıyor herkes bireysel olarak oynuyor bu oyun şampiyonluğu getirmez teknik direktör faktörü önemli...
Ofansif için risk her zaman var hocam. Anadolu takımları zaten kapalı kutu oynadıkları için fazlada bir şans yok. Büyük takım dediğin gerektiğinde risk almalı gerektiğinde kaleye otobüs çekebilmeli. İcardi ve Yusuf konusunda oyunlarını görmeden birşey demek saçma olur. Sadece önceki takımlarındaki performansına göre değerlendirebiliriz. Yusufun zaten bonservisi elimizde. İleriye dönük yatırım olarak düşünün. Biraz cilalatınca 15-20 ye gider yaşı genç. İcardi ise süper lige gelen genç ve en diri yıldız desek yanlış olmaz. Ha oynamazsada sıkıntı yok. Seneye gidicek zaten. Kaldı ki maliyeti 750.000 euro. Bedava yani. Mata konusunda ise ona bağlanan bir bel yok zaten. Mata hamle oyuncusu olarak alındı. Performansına göre oyunlara dahil olur.
Edit bu seneki gs nin 2013 ten bu yana en planlı ve oturaklı gs olacağını düşünüyorum. En azında kağıt üstünde böyle duruyor. İlerleyen haftalarda ne olur göreceğiz bakalım.