Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bütçesi olmadığını nereden biliyorsunuz ki?
Hadi yok diyelim bu sizin 2 TL'den yazmanızı zorunlu kılmaz. Gider başkasına yazdırır yani tek siz yoksunuz bu forumda.
Sonuçta siz hayır işi yapmıyorsunuz, para kazanmaya çalışıyorsunuz. 2 TL'ye çekmiş olmanız bütçesi olmayan birine yardım için değil daha fazla müşteri bulmak için yaptığınız bir şey, yanlış mıyım?
Satış konunuza da, "2 TL'den makale olmaz. Spinlenmiş makale istiyorsanız 2 TL'lik sipariş verebilirsiniz." tarzında ifadeler yazan sizdiniz.
Bunları polemik çıkarmak için yazmıyorum. Amacım sizi eleştirmek falan da değil.
Rahatsızlık duyduysanız silebilirim.
Selamlar, hayır böyle bir metinden rahatsızlık duymam tabii ki.
Hizmet konumda "Spinlenmiş makale" değil de "SEO kriterine uyum sağlanarak, keyword araştırması yapılarak yazılmış" olmayan bir makale talebiniz var ise iletebilirsiniz şeklinde ifade etmeye çalıştım.
Bütçesi olmadığı için işi kaçırmamak adına indirim yapmadım, bu arkadaş git-gel tam 4 kere mesaj gönderdi fiyatta bir şeyler yapabilir miyiz şeklinde. Daha fazla müşteri bulmaya ihtiyacım varsa zaten ben açık arttırma konuları vesaire açıyorum, kimseyi yoldan çevirip "Aa, sende bütçe yok sanırım yine de senin işi ben alayım, iş kaçmasın" demiyorum. En sonunda kırmayıp "Tamam, bütçeniz yok galiba problem olmaz benim için, maksat yardımım dokunsun hem bana da iyi kötü iş olur." dedim, sonrasında olan biten malum.