Tam dediğim şeye geliyor buda yetersiz ve likayat sahibi yöneticilerin olmaması sorunlara yol açıyor, bu tarz konserlerin kimseyi rahatsız etmeyecek bir yerde yani stadyumlarda yapılması gerekir. Şehrin ortasında yapmak oradaki binlerce kişiyi sevindirmiş olsa da binlerce kişiyi de rahatsız etti ama bunu düşünecek zihniyet yok. Yapılacak şey yöneticilerimizi doğru seçmeliyiz koyun gibi hareket edip başımıza çoban arıyoruz eğitimsiz toplumların başı ...oktan çıkmaz o hesap.
Ben şu zamana kadar çıkmış iktidar muhalefet bağımsız vs hiç bir liderin bu tarz bir vaad verdiğini hatırlamıyorum bence bunun yönetici seçimiyle alakası yok ve bu söylem sadece havada kalır uygulama noktası hiç bir zaman olmaz nasıl bir kişi ölürken bir kişi doğuyorsa ve biz bizler buna doğal olarak bakıyorsak ki doğal zaten konser verirken düğün olurken bir kişinin yas tutup bir kişinin eğlenmeside doğal olarak görülüyor malesef ki malesef buna yapabilecek bişey yok... Fakat şu konuda bence şikayetçiyim evet ana yol üzerlerinde durup halay çekmeler vs gibi durumlardan bahsediyorum onlara çare bulunabilir...