Yıkamayla uğraşmamak için ekstra masrafa gerek yok banyo yaparken giydiklerinizi yıkayın ben böyle 6-7 donla 6 ay askerliği bitirdim gerek yok bence zaten tonla para vermişsiniz daha da masraf edilmemeli ayrıca saydıklarınız da yeterli bot kokusu da alın ayrıca şiddetle almanızı tavsiye ediyorum silikon tabanlık da almayı unutmayın
Bot kokusu ve tabanlık işe yarar gibi teşekkürler bulabilirsem alayım pazartesi hocam
sadece iç çamaşırı

özellikle acemilikte banyo durumu sıkıntı olabiliyor onun dışında hiç bir şey götürmene gerek yok her şeyi veriyorlar zaten bir de kendine traş takımı alabilirsin ufak bir çantayla git başka bir şeye gerek yok
Aynen öyle ufak çanta yeterli diye düşündün ben de zaten çarşı izni yok diye biliyorum sadece üzerinde pantolon t shirt alacağım hocam
Traş makinasi goturmeni tavsiye etmem.
Traş makinesi yanlış yazmışım traş köpüğü jilet kast etmiştim hocam
Zaten az yapıyorsunuz hocam ondan çok şey almaya gerek yok. İç çamaşırı biraz fazla alın orada yıkatma ile uğraşmazsın. Botlar biraz sert oluyor istersen altına tabanlık alabilirsin. Ayrıca kitap tarzı şeyler götürmene gerek yok vakit bulamazsın zaten okumaya
Aynen hocam normalde okumuyoruz kitap zaten orada uğraşılmaz