Motorda kaporta biziz evet, fakat motorla az yoğun trafikte gazlamanın keyfi hiç bir şeye değişilmez.
Ek olarak trafikte üvey evlat konumundasınız demişsiniz, bu sadece Türkiye için geçerli onun dışında yurt dışında arabaya duyulan saygıyla motora duyulan saygı eşdeğer.
Kaza riskinin maksimum seviyede olduğunu belirtmişsiniz, motosikleti riskli yapmak sürücünün elinde agresif sürerse evet maksimum seviyede olur ama araba gibi sürerse kaza riski arabadan biraz yüksek olabilir.
35 yaşındayım 15 yaşından beri motosiklet kullanırım mobiletten planete mz den CBR 600 den hayabuyasima kadar binmişligim var. Yurtdışı ve Türkiye ülke hiç farketmez yurtdışında kendini bilmeyen insan çok videolarını izleyebilirsiniz. Evet adrenalin verir motosiklet özgürlük verir bende 2 çocuğum olmadan öyle düşünürdüm fakat şimdi hemen motosikleti sattım çünkü büyük risk Büyük kumar . Bu arabadada var evet fakat motosiklette çok çok basit bu olaylar o nedenle gazlamak terimi artık bana heyecan değil gülümseme getiriyor. 🙂