4 sene önce oldum yaklaşık olarak
1- Dünyagöz hastanesinde fiyat 5-6 bin iken İstanbul veni vidi göz hastanesinde 1500 TL ye olmuştum. No touch yöntemi ile oldum.
2- Ameliyattan hemen sonra işinizin başınıza dönersiniz felan gibi laflara kesinlikle inanmayın en az 2 hafta kör ve görme bozukluğuyla, ilk 3-4 gün ağrılı olarak geziyorsunuz. Ameliyattan sonra siyah matrix gözlüğü gibi bir gözlük veriyorlar onu kullanmanız lazım.
2a - Ameliyat sonrası 6 ay düzenli damla kullanımı mevcut.
2b- Ömür boyunca ağrı sızı yok, çok düşük bir ihtimal haze adında gözde bulanıklık kalma olabilir ama çok çok düşük ihtimal.
2c- SGK karşılamıyor.
Ek olarak
Yaz kış güneş gözlüğü kullanmalısınız ameliyattan sonra en az 6 ay, ışığa duyarlılık bir süre devam ediyor çünkü. Ben kullanmadım bu sebepten ufak bir astigmat tekrar oluşmuştu.
Velhasıl kelam düzgün görmek gibisi gerçekten yok..
Bunun yanında Kayseri şehir hastanesinde 2 sene önce babam lazer operasyonu geçirdi sadece 800 tl almışlardı, çok iyi bir hastane.
Normal fiyatı 7-8 bin iken 800 tl almışlardı, bir kısmını sgk karşılıyor.