Geçen ay ilk üye olduğum gün TR53 nick'li şahıs dolandırdı beni. Aradı sesli görüştük. Migrosa gitti, benim moneypay uygulamam üzerinden 700 TL limitimle alışveriş yaptı, whatsapptan bir sürü ses kaydı attı işte aldım gidiyorum kasadayim vs. vs.
En sonda dalga geçti ben profesyonelim beni devlet bulamaz açık hattımı rahatsız etme gibi şeyler söyledi. O an paraya ihtiyacımı geçtim bu veletin hiç ağzı yanmadıgı için bu kadar rahat olmasına takıldım. Verdim cimere geçen günde karakola çağırdılar detaylı ifade için. Soruşturma açılıyor.
Şimdi bu sanıyor ki hat açık hat olduğu için, whatsapp numarasida yurtdışı olduğu için bulamazlar, ama herşeyi geçtim atladığı konu var; migrosun alisveriş yapılan şubesi belli

kasa kamera görüntüleri var

ben girmedim diye inkar etse bile o markete girip benim paramı kim yediyse o çekecek cezasını. Nitelikli dolandırıciliktan yargılanacak çünkü arada aracı migrosun moneypay elektronik sistemi var.
Son olarak yıllarca sürse bile bu yüz kızartıcı suçla yaşayacak. Parayı ödesede kabul etmiyorum.

Hayırlısı olsun
Devlet istedikten sonra adamı öyle bir buluyor ki

.
Çekmeyin davayı geri.